מה קורה אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/12/2003 | 06:27 | מאת: אלי

שלום, אני בן 39, מרכיז משקפיים מאז גיל 10 האם ניתוח מתקן את הראיה הנוכחית, אבל אינו מבטיח שהראיה לא תתדרדר בהמשך? אם אעבור את הניתוח כיום, כיצד הדבר ישפיע על רוחק ראיה שאמור להתחיל בגילאים 40-50? אני מרכיב משקפיים במספרים (-5) בערך ובנוסף צילינדר של כ- (-2). אני מתאים? תודה

14/12/2003 | 14:02 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

אלי שלום לפי הנתונים אתה מתאים לניתוח, אבל כמובן שיש צורך בבדיקות נוספות. מטרת הבדיקות לוודא שאין בעין גורמים שיביאו להדרדרות הראיה אחר כך. בכל מקרה אם מכל סיבה שהיא אחרי מס' שנים יש צורך בניתוח לייזר נוסף הרי שרוב המנתחים נותנים טיפול זה במסגרת האחריות. תוכל להיבדק בכל מקום שתחפוץ. לפני הבדיקה עליך להסיר עדשות מגע, אם אתה מרכיב, במשך שבוע. בברכה דר' כ"ץ תוך ימים ספורים תתפרסם בפורום כתובת e-mail שלי אם תרצה להשאיר פרטים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה