גלרים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/12/2003 | 14:17 | מאת: אמיר

האם תופעת הגלרים ניתנת לתיקון באמצעות טיפות אלrdi? האם ישנה דרך אחרת לתקן את הבעיה?

12/12/2003 | 20:37 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

שלום, אני מניח שהכוונה לטיפות אלפגן. במצבים של סינוור GLARE קל שימוש קבוע בטיפות אלפגן יכול להקטין את התופעה. בד"כ עצמת הסינוורים ממילא קטנה עם הזמן בחדשים שאחרי ניתוח לייזר תקין. בלייזרים החדישים ביותר משתמשים באלגוריתם מיוחד שמקטין מראש את הסינוור אחר הניתוח. אם השימוש בטיפות אינו מועיל, יש לפנות אל המנתח שיבדוק את הסיבה. במקרים נדירים של סינוור קשה יש צורך לפעמים בניתוח נוסף. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה