תיקון חוזר לניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/05/2004 | 09:59 | מאת: יוסי

שלום, שמי יוסי, לפני כשנה ביצעתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לאחר הניתוח הראייה שופרה אך לא באופן מיטבי ונזקקתי לטיפול חוזר בעין ימין גם בעין שמאל ראייתי איננה טובה ואני מתלבט עם גם בה לבצע לתיקון חוזר הסוגייה המרכזית שמטרידה אותי היא הראייה מקרוב בעין ימין שעברה תיקון חוזר, הראייה מקרוב איננה ממוקדת וברורה מספיק לעומת זאת בעין שמאל הראייה מקרוב טובה יותר, מה ממולץ במקרה זה ? להתייחסות אודה,

09/05/2004 | 20:27 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

יוסי שלום, לא ציינת מה גילך, אבל מעל גיל 45 לפעמים טשטוש קל בראיה מרחוק נותן חדות טובה יותר לראיה מקרוב, ודוחה את הצורך למשקפי קריאה. אם הנך מתפקד ללא הפרעה מקרוב ומרחוק כששתי העיניים פתוחות אני ממליץ לא לגעת בעיניים. מאידך, אם אתה מרגיש הפרעה בתפקוד יומיומי, כדאי להבדק שוב ובמידת הצורך להנתח. אשמח ליעץ לך בבדיקה אישית. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה