ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/12/2003 | 23:53 | מאת: יוני

האם אני יכול לעשות ניתוח גם אם אמרו לי באופטמטריה שאסור לי עדשות????? בדיקת התאמה לא עשיתי ואין לי יכולת לנסוע לי-ם להדסה. מה העלות של ניתוח כזה? יש לי מספרים של 2 ו2 וחצי עם צילינדר תודה

03/01/2004 | 22:25 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

יוני שלום, איסור להרכיב עדשות מגע אינו שולל ניתוח לייזר. בבדיקת ההתאמה יקבע אם אתה כשיר לעבור ניתוח לייזר ובאיזו שיטה. אל תגביל את עצמך למכון אחד מרוחק ממך. בחר מכון שיש לו סניף בקרבת מקום מגוריך, ותתרשם בעצמך מאיכות המכון והצוות. מספר המשקפיים שצייינת בד"כ מתאים לניתוח לייזר . המחירים כיום הם סביב 9000 ש"ח במכונים המובילים, ויש הנחות לקבוצות מסוימות. את המחיר המדויק עליך לבדוק בעצמך. בברכה, דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה