ניתוח לייזר בגיל 16...?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/05/2004 | 23:59 | מאת: אלמוג

שלום אני בת 16 והייתי רוצה לשאול כמה שאלות לגבי ניתוח לייזר...: 1. מאיזה גיל בערך אפשר לעשות ניתוח לייזר?... האם רק לאחר שהמספר מתייצב? באיזה גיל זה קורה? 2. באילו מצבים הניתוח לא יכול להיות יעיל כי שמעתי שלא כל אחד יכול לעשות ניתוח...זה נכון? במה הדבר תלוי? 3. האם העובדה שיש לי צילינדר עשוייה להשפיע על הצלחת הניתוח או שאין קשר בין הדברים?

04/05/2004 | 22:11 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

אלמוג שלום, רק מגיל 18 בערך, ואחרי התיצבות המספר, יש טעם בבדיקהת התאמה לניתוח. כרבע מהפונים נפסלים לניתוח מסיבות של מבנה העין. צילינדר בד"כ אינו מהוה בעיה מיוחדת. כמובן שהתשובות המדויקות עבורך ינתנו לך לאחר הבדיקה. בהצלחה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה