תיקון ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/05/2004 | 03:13 | מאת: משה

באיזו שיטת ניתוח אתה מנתח? והעניין של חיתוך חלק מהעין, חיצוני עד כמה שיהיה, נשמע מרתיע מאוד. איך אוכל לדעת שלא יהיו טעויות בדבר הזה?

05/05/2004 | 09:16 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

משה שלום, אני מנתח בכל השיטות המוכרות, עם חיתוך או בלעדיו. אם אתה חושש מחיתוך, תוכל להנתח ללא חיתוך. בברכה דר' כ"ץ

05/05/2004 | 14:56 | מאת: דני

ישנם שתי שיטות לתיקון הראיה האחד עים חתוך הקרנית והשניה ללא נמצאתי מתאים לניתוח לאזיק עין שמאל -1 צילנדר0.25 שאלתי האפשרות ללא חתוך הקרנית עדיפה עים תוצאות כמו ניתוח לאזיק אני גם עובד מציל בים פוקח את עניי במים בקצרה עניי עובדו ת קשה מה היא האלטירנטיבה הטובה בשבלי

23/05/2004 | 21:32 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

דני שלום, בנתונים שלך כנראה שניתוח לאסיק ( עם חיתוך ) אפשרי ובטוח מספיק. בכל שיטת ניתוח תצטרך להמנע משחיה בים למשך כחודש. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה