קרנית דקה וצילינדר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/04/2004 | 23:48 | מאת: לי

שלום, לפני שנה אובחנתי כלא מתאימה לניתוח להסרת משקפיים בליזר בשל קרנית דקה. אני מרכיבה משקפיים מגיל 5 , מספרים גבוהים כולל צילנדר. לאחרונה קראתי על ניתוה ליזר מיוחד לבעלי קרנית דקה. האם קיימים מחקרים בנושא? מהם אחוזי ההצלחה? היכן ניתן לקבל מידע/ייעוץ/אבחנה בנושא? תודה, לי

02/05/2004 | 21:46 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

לי שלום, קיימים מחקרים רבים (וסותרים ) בנושא זה. אני ממליץ שתבצעי בדיקת התאמה מחודשת במכון המתמחה בשיטות מודרניות כגון TEPRK לאסק או אינטראלאסיק , ותוכלי לברר על הסיכונים והסיכויים הרלבנטיים עבורך. אם תרצי אוכל ליעץ לך בעצמי בפקס 02-5344670 בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה