מדוע אתם מסתירים מאיתנו

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/04/2004 | 17:58 | מאת: דנה

כן אתם הרופאים, למה אני צריכה לשמוע על כך מאדם אחר (ראו הודעתו של ד' מתחתי). כולנו מבינים את חשיבות הכסף שאתם רוצים להרוויח אבל אתם לא חושבים שהעיניים שלנו חשובות יותר? אנחנו רוצים לדעת הכל ובפירוט על כל תופעת לוואי אפשרית ללא תשובות מעורפלות וחמקמקות.

27/04/2004 | 15:53 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

דנה שלום, תופעות הלוואי שתוארו מופיעות במיעוט קטן של המטופלים, וגם אז הן בדרך כלל משתפרות. כפי שציינתי בתשובה שקראת , מכשירי הלייזר החדשים יודעים למנוע תופעות אלו כמעט לחלוטין. כל זה אינו פוטר את הרופא מהסבר מלא ומפורט על תופעות הלוואי הנפוצות גם אם הן קלות, ועל תופעות הלוואי המסוכנות גם אם הן נדירות מאד, וכך גם אני נוהג. בריאות העיניים של המטופל , ושמו הטוב של הרופא חשובים יותר לאין ערוך מאשר "הכסף שרוצים להרויח" . דר' כ"ץ

28/04/2004 | 01:02 | מאת: דנה

לצערי לא פירטו לי תופעות אלה בבדיקה שעברתי. ידוע לך מהו "המיעוט" הנ"ל באחוזים? האם תופעות אלו הפיכות?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה