קוצר ורוחק ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/04/2004 | 11:06 | מאת: סיגלית

הומלץ לי לנתח עין אחת בלייזר ואת השנייה שהמספר בה 1.75- לא לנתח על מנת להשאיר אפשרות של ראייה טובה מקרוב. אני בת 39 ורואה היטב מקרוב. ניסיתי להרכיב עדשה בעין אחת למשך יום והרגשתי מאד לא נוח. מה עלי להחליט?

25/04/2004 | 23:40 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

סיגלית שלום, אני ממליץ שתנסי להרכיב עדשה בעין אחת למשך כשבוע ויותר. אם בתקופה כזו לא תתרגלי, אז כנראה שלא תהני מניתוח בשיטת מונוויזן. במקרה זה אני ממליץ שתתנתחי בשתי העיניים למרחק, ובעוד מספר שנים אולי תזדקקי למשקפי קריאה בלבד. בהצלחה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה