ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/04/2004 | 16:14 | מאת: אמיר

הייתי שמח לשמוע את דעתך בנושא של עשית הניתוח במקום הקשור לבית חולים כמו הדסה ולא מקום פרטי.מפחיד אותי נושא האחריות לכל החיים במרכז פרטי

08/04/2004 | 16:27 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

אמיר שלום, המכונים הפרטיים שנותנים אחריות לכל החיים אמורים לעמוד בהבטחתם. גם מכון שפועל במסגרת בית חולים הוא נפרד מבחינה מסחרית והאחריות מחייבת את המכון ולא את בית החולים. מצד שני הרופאים העובדים במכון כזה הם גם עובדים בבית החולים ויתכן שירצו לסייע לך גם מחוץ למסגרת המסחרית של המכון. דע לך שלא יוכלו לנתח אותך היכן שירצו מכיון שהמכשור יקר לתפעול ולאחזקה ואינו קיים לשימוש חופשי בתוך בתי חולים אלא במכונים בלבד. עדיף לבחור במכון גדול ומבוסס בכל מקרה, במסגרת בית חולים או בלעדיה. יש לדרוש תעודת אחריות כתובה. בברכה דר' כ"ץ

13/04/2004 | 00:09 | מאת: אלי

שאלה נוספת בנוגע לאחריות לכל החיים: אנחנו חיים במדינה "משוגעת" מה קורה אם המכון שבחרתי ונותחתי פושט את הרגל בעוד 5 שנים? מי אחראי לכל בעיה או סתם לביצוע ביקורות שוטפות? קופות חולים כנראה שלא.... תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה