דלקות חוזרות בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/10/2016 | 23:34 | מאת: טל

שלום רב, עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפני כ8 חודשים, ומאז היו לי כבר 4 מקרים שונים של דלקות בעיניים. כמובן מיד הלכתי לרופאת עיניים והיא התאימה לי טיפות עיניים לכל סוג של דלקת(כל פעם שמעתי שם אחר של דלקת, פעם אלרגית פעם אביבית). האם זה תקין מספר הדלקות מאז הניתוח? חייבת לציין שלא אמרו לי על זה מראש לפני.

שלום רב. כעיקרון ניתוח להסרת משקפיים לא גורם לדלקות עיניים. קשה לי להעריך מהו הגורם לרגישות שיש בעיניים ויתכן שהדבר מקרי. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לבדיקה של הרופא המנתח אם הדלקת תחזור.

26/10/2016 | 14:36 | מאת: טל

לא חושבת שזה מקרי כי הדלקות הפיעו כבר 4 פעמים מאז הניתוח.. (הניתוח בוצע לפני חצי שנה)

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה