סינוור של השמש לאחר ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/10/2016 | 18:53 | מאת: מיכל

היי, עברתי אצלכם ניתוח אינטרלאסיק לפני כ3 שנים. הניתוח עבר בהצלחה אבל סובלת מסינוור של השמש גם ביום סגרירי חייבת ללבוש משקפי שמש או שהעיניים נסגרות מעצמן. חשוב לציין כי אני לא מסונוורת בלילה מרמזורים או מכל אור אחר רק מהשמש. מה הסיבה? האם יש פתרון לכך חוץ מלהרכיב משקפי שמש? האם בעקבות הניתוח העין נחלשה? תודה מראש

שלום רב, אין לי הרושם שהעין נחלשה אך קשה לי להעריך את הגורם לסינוור. יש צורך בבדיקת עיניים. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה