שאלה לגבי מונו ויזן

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/10/2016 | 04:04 | מאת: אבי סיסו

האם לאפס עין אחת ובעין השנייה להשאיר מינוס חצי מספר לראיה מקרוב , נחשב מונו ויזן או שההבדל בין שתי העיניים צריך להיות גבוה מחצי מספר ? ידועלי שזה אינדיוידואלי אבל מה בדכ עושים למי שמגיע לעשות לייזר והוא בן 40-45 ולא מעונין במשקפי קריאה לאחר הניתוח , באם בכלל או לדחות את הזמן שצריך משקפי קריאה?

שלום רב. הפיתרון מאוד פשוט. ממליץ על ביצוע סימולציה עם עדשות מגע למונוויזן ולאחר ניסיון זה להחליט. בברכה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה