ניתוח להסרת משקפיים דחוף - דילמה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/09/2016 | 20:22 | מאת: רוצה ניתוח מאוד

קצת רקע אני טס לדרום אמריקה לחמישה חודשים בעוד שלושה שבועות , אני מאוד מאוד רוצה לעשות את הניתוח לפני , נכון נזכרתי מאוחר , האם כדאי לעשות את הניתוח ( שיטת z lsik) כאשר יהיו לי שבועיים וחצי להחלמה מלאה וזה יגביל אותי בטיול במבחינת ים בריכה אגמים טיולים שלג שמש? והאם שבועים וחצי זה זמן לגיטמי להחלמה ? אני ממש לא יודע מה לעשות ... מצד אחד מאוד רוצה לפני מצד שני לא רוצה שיפגע בהנאה של הטיול ויציק לי ...

שלום רב, אין כאן שאלה רפואית אלה שאלה לוגיסטית בהצלחה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה