חודש לאחר ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/09/2016 | 17:08 | מאת: נילי

שלום רב, אני בת 46, חודש לאחר ניתוח אינטרלאסיק לראיה מרחוק בביקורת השגרתית , ישנם הבדלים בראיה בין שתי העיניים למרות שבבדיקה קבעו שאני רואה 6/6. בעין שמאל אני רואה טוב יותר - חד- מאשר בעין ימין הן בטווח למרחוק והן בטטוח למקרוב. מדוע זה שורה? האם עושי עוד להשתנות? בבדיקה מצאו כי העיניים שלי יבשות מאוד וקיבלתי שמעות מלאכותיות חזקות יותר וכן ויסקוטירס ללילה. תודה

שלום רב, היובש הוא הגורם העיקרי למגבלה בראיה . טיפול הדוק בתחליפי דמעות ושיפור ביובש יביאו לשיפור משמעותי בראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה