שאלה לגבי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/08/2016 | 06:29 | מאת: דניאל

שלום רציתי לדעת קצת יותר על לייזר אז רציתי לשאול אני עכשיו עם משקפיים רואה בעין אחת 6×5 ובעין אחת 6×12 (עין עצלה) והמספר בשתי העניים הוא 4 אחרי לייזר המספר עצמו יורד ל0 ?

16/08/2016 | 17:09 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דניאל שלום רב אכן השאיפה להביא את המספר ל0 אחרי הניתוח במרבית המטופלים באנשים צעירים לעיתים אפילו משאירים מספר פלוס קטן שלרוב נסוג עם השנים על מנת שתשאר ראיה טובה ויציבה למרחק לאורך זמן. לגבי עין עצלה לעיתים אנו רואים שיפור מסוייםה לאחר הניתוח אך לא צפוי שהניתוח במקרה זה יביא לראיה של 6/6 . את הראיה בעין זו ניתן לרוב לשפר בטכנולוגיה שנקראת נוירוויזיון. בברכה דר' ישי פאליק

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה