ראיה מטושטשת בעין אחת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2016 | 18:52 | מאת: אנונימי

עברתי ניתוח אינטראלאזיק לפני 3 ימים. אחרי ביקורת אופטומטריסט התוצאות היו: עין שמאל 6/20 עין ימין 6/7 אציין שאיני רואה טוב כששתי העיניים פקוחות, עליי לעצום את עין שמאל כדי לראות בחוץ בבירור מס' של קווי אוטובוס, שלטים וכדו'. כשאני מנסה לראות בשתי העיניים יחד לפעמים אני מקבל כאבי ראש, ואני חייב לסגור את עין שמאל כדי להתמקד. האם עליי לעבור ניתוח נוסף בעין שמאל? ומה משמעות תוצאות הבדיקה של האופטימטריסט? האם הראייה בעין שמאל עוד יכולה להשתפר?

שלום רב, קשה לי להעריך רק על פי הנתונים שציינת. בעוד מספר ימים תהיה ביקורת נוספת וניתן לשאול ולהוועץ עם הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה