לאחר ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/05/2016 | 14:59 | מאת: ליאן

שלום דר עשיתי ניתוח לאסיק בשתי העינים לפני כחודש וחצי. (המספרים שלי היו 3 ו2.5) הרגשתי שהראיה לא מספיק טובה. כלומר אני רואה טוב אך למרחוק אני רואה מטושטש. חזרתי למרפאה בה בצעתי את הניתוח והפרופסור אמר שיש לי חצי מספר. וטען שאחזוכ עוד כחצי שנה לביקורת. השאלה שלי האם הראייה יכולה להשתפר? בחיים לא שמעתי על מספר שנעלם. אני מפחדת שבצעתי את הניתוח מוקדם מדי. אני בת 21 ולהבנתי המספרים עולים בגליאים הללו. האם לדעתך הראייה שלי יכולה להשתפר? האםשמעת על מקרים כאלו? תודה מראש ליאן

שלום רב חודש וחצי אינו זמן מספיק לתוצאה סופית ולכן אני ממליץ להמתין בסבלנות כפי שהמנתח שלך המליץ. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה