חששות ותהיות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/05/2016 | 15:51 | מאת: מירב

שלום, אני בת 45 עם מספר נמוך (1.5 - / -2-). שוקלת לעשות ניתוח להסרת המשקפיים והייתי רוצה לקבל נתונים על אחוז אי ההצלחות של הניתוח. אי הצלחה מבחינתי זה לצאת קרחת מכאן ומכאן: לצאת מהניתוח עם עיניים יבשות ואדומות באופן קבוע (או תופעות קשות יותר) ובנוסף, שאזדקק למשקפיים שוב. תודה רבה

שלום רב שיעור ההצלחה בניתוחי אלה גבוה מאוד. מירב הסיכויים שלא יהיה צורך במשקפיים למרחק ואחוז הסיבוכים נמוך ביותר. רק לאחר בדיקת התאמה ניתן להעריך בצורה מדוייקת יותר בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה