לאחר ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/04/2016 | 00:28 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר לפני 5 ימים עברתי ניתוח לייזר מסוג lasik בשתי העיניים. (מספרים 2.75 ו3) הד"ר שניתח ציין שיש איסור להרטיב את העיניים בשבוע הראשון. ולפני יומיים כנראה בטעות שהתקלחתי נכנס לי מעט מים לעיניים.אולי טיפה או שניים. האם עשיתי נזק לעיניים?? עוד שאלה, הראייה שלי ביומיים האחרונים פחות ממוקדת בלילה ואני מרגישה שאני לא רואה כל כך בבירור. האם הדבר לגיטמי ויעבור או שיש צורך בבדיקת רופא? במידה וזה יעבור מתי להערכתך? מפני שכעת אני מפחדת לנהוג. בנוסף לעיתים אני מרגישה כאילו יש לי חול בתוך העין שמציק לי זה גם לגיטמי? תודה על המענה.

שלום רב, אין סכנה בכך שחדרו כמה טיפות לעיניים. כמו כן ככל הנראה מדובר ביובש המשפיע על הראיה וגורם לתחושת חול. ממליץ להשתמש בתחליפי דמעות. במידה ולא יהיה שיפור ממליץ לפנות לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה