6 ימים אחרי ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/03/2016 | 13:47 | מאת: מיתר

היי, לפני 6 ימים עשיתי ניתוח לאסיק בשתי העיניים. יום לאחר הניתוח ראיתי 6:6 בשתיהן. ביום שאחרי החלה התדרדרות בראייה בעין שמאל, ועכשיו זה מרגיש כאילו יש לי מספר מספר וחצי בעין שמאל. (לא מצליחה לקרוא למרחוק, אין חדות כלל). כשאני שמה טיפות נגד יובש אין שום שיפור. יש לציין שהראייה בצד ימין מצוינת. הייתי אצל הפרופסור שניתח אותי לבדיקה והוא אמר שהלחץ התוך עיני בסדר ושאחכה עד לביקורת (עוד חודש). האם מצב כזה מוכר לכם? מה הסיכוי שזה באמת יסתדר ויתייצב?

שלום רב, הדבר מוכר אך במידה ואין שיפור אני ממליץ לפנות לבדיקה חוזרת בכל מקרה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה