3 חודשים לאחר ניתוח עדיין טישטושים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/02/2016 | 11:23 | מאת: זיו

עברתי ניתוח לאסיק ואני משתמש בדמעות מלאכותיות, הראייה שלי כיום מעט מטושטשת או לא ממוקדת מידי פעם. אני מסוגל לראות דברים כמו שראיתי עם המשקפיים, אבל אני מרגיש שמשהו לא בסדר, כשאני באתי לבדיקה אמרו לי שזה עוד מוקדם לדעת. אך אני יודע שבשבועיים שלאחר הניתוח כאשר הייתי על סטרואידים ואנטיביוטיקה הראיה שלי היתה הרבה יותר טובה, למרות הטשטושים/מריחות. האם זה בסדר ורק צריך לחכות עוד קצת זמן ???

זיו שלום, אם אתה מצפה לתשובות מקצועיות ללא בדיקה אז הציפיות גבוהות מידי. לא ניתן להשיב ספציפית ללא בדיקה. יש לחזור ולהבדק עי המנתח לקבלת יעוץ ספציפי. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה