ראייה מטושטשת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/02/2016 | 00:52 | מאת: תומר

שלום רב, לפני כ-15 שנה ביצעתי ניתוח להסרת משקפיים. בשנים האחרונות אני רואה בעין שמאל מטושטש ובעין ימין פחות מטושטש. דבר זה קורה בעיקר בלילה, לכן פחות ייחסתי לכך חשיבות (במהלך היום לפני הלילה אני רואה טוב יותר). אני די חושש ללכת לבדיקת ראייה מהסבירות הגבוהה שאצטרך להרכיב שוב משקפיים/ עדשות. האם ניתן לבצע שוב ניתוח לאחר 15 שנה, והאם יש בכך סיכון?

תומר שלום, קשה לי להעריך אך ורק על סמך התאור שציינת. יש צורך בבדיקת עיניים ולאחריה ניתן יהיה לקבוע את דרך הטיפול. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה