ניתוח קטרט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/12/2015 | 15:23 | מאת: רותי

לפני חודשיים עברתי ניתוח קטרט ובבדיקת אופטימטריסט יצא שיש לי צילינדר -1 בעין שעברתי בה קטרט האם הניתוח קטרט לא היה אמור לסדר את בעיית הצילינדר בעין ? וגם בבדיקה יצא שהראיה בעין זו היא 6/12 האם ככה זה אמור להיות או שזה אומר שאם נשארה בעית הצילינדר אז הניתוח לא הצליח בתודה מראש

שלום רב, מטרת הניתוח העיקרית היא הסרת הקטרקט ושיפור הראיה כין עם משקפיים וללא עזרה במשקפיים. ניתן לנסות להקטין את הצורך בשימוש במשקפיים (עקב שארית מספר או צילינדר) במהלך הניתוח אך זה לא אומר שהניתוח לא צלח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה