עישון קנאביס לפני ואחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/12/2015 | 16:24 | מאת: שואל השאלות

האם יש איסור על עישון קנאביס לפני\אחרי הניתוח? ואם כן אז כמה זמן לאחר הניתוח אפשר לעשן קנאביס?

שלום רב, עישון קנאביס יכול לגרום ליובש בעיניים לכן לעיתים יש השפעה של העישון על העין, בכל מקרה ממליץ להגביר את תדירות הטיפות ליובש. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

11/12/2015 | 14:31 | מאת: אוראל

הכוונה חוץ מעניין של יובש בעיניים זה לא משפיע על הניתוח עצמו או מזיק על הראות של העין לאחר הניתוח? אם עברתי למשל לפני יום ניתוח לאחר כמה זמן אכן מותר לעשן קנאביס\חשיש?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה