צלקת ישנה בקרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/04/2015 | 18:14 | מאת: מאיה

שלום. אני מאוד מעוניינת לעבור אצלכם בדיקת התאמה ללייזר בעיניים, אך מאחר ויש לי צלקת ישנה(מלפני 10 שנים) בקרנית, הנציגה שדיברתי איתה טענה שאני חייבת התייעצות ראשונית שעלותה כ - 1000 ש"ח לפני שיבדקו אותי. עשיתי בדיקת התאמה כבר בכמה מכונים ובכולם אישרו לי את הניתוח (ואפילו הממצאים היו כמעט זהים). בנוסף התייעצתי עם רופא עיניים חיצוני שגם הוא בדק ואישר לי את הטיפול. הצלקת כיום משפיעה לי באופן מאוד מינורי על הראייה, ובכל המכונים טענו שאין בעיה לעשות את הניתוח תוך שיוף הצלקת. לאחר המלצות שקיבלתי עליכם מאוד אשמח להגיע לבדיקת התאמה, אך 1000 ש"ח להתייעצות ראשונית זה מוגזם ביותר. אשמח למענה בנושא.

שלום רב, בדיקה כרוכה בהשקעה גדולה הן מבחינת זמן הרופא, זמן האופטומטריסט ומבחינת סדרת הצילומים שאתה עובר. כשמדובר בעיניים עם בעיה כמו למשל בעיה בקרנית, הבדיקה כרוכה בתשלום. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה