מבקש תשובה לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/03/2015 | 14:20 | מאת: מאור

שלום , עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת אינטראלאסיק לפני כ3 שבועות פלוס , בבדיקה השבועית הדוקטור בדק ואמר שהכל מצויין ואפילו אמר שאני רואה די טוב , למרות הכל בעין ימין אני רואה מטושטש וזה די מציק מבחינת הפוקוס בעיניים יש לציין גם שבעין ימין יש כמו ורידי דם כאלו יותר מאשר עין שמאל שבה אני רואה טוב רציתי לדעת למה זה קורה שעין אחת רואה טוב יותר מאשר השנייה ? ולמה לוקח עד 3 חודשים עד שהראייה מתייצבת כמו שהרופאים אומרים ? חשוב לציין שעדיין יש כמו ורידים אדומים בעיניים לאחר הניתוח

שלום רב, התופעה שאתה מציין על הבדל בין שתי העיניים נורמאלית לחלוטין. כמו כן גירוי ואודם בעיניים גם כן קורים לאחרהניתוח. אני ממליץ לחכות עוד קצת בסבלנות. במידה ויש החמרה או ירידה בראיה אני ממליץ לא לחכות 3 חודשים מהניתוח ולפנות לבדיקה של הרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה