תופעה מדאיגה לאחר ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/12/2014 | 08:03 | מאת: גבי שחר

שלום וברכה,אני עברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח להסרת משקפיים.הניתוח הוא trans prk.בימים האחרונים הראיה לרחוק שלי התייצבה ואני מרגיש שיפור.אבל הראיה לקרוב היא בלתי אפשרית.אני לא מצליח לקרוא והכל מטושטש לי.זו תופעה שלא הייתה לי לפני הניתוח,ואני בחרדות עקב זה.מה עלי לעשות.

שלום רב, ראשית אין צורך להיות בחרדות הדבר שכיח. אני ממליץ לחכות עוד קצת הדבר ישתפר. בכל מקרה אפשר לבקש ביקורת מוקדם יותר על מנת להרגע. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

19/12/2014 | 11:42 | מאת: אלי

שלום, אני כשלושה חודשים אחר ניתוח לאסק, היתי כרגע אצל רופאת עיניים, ומהבדיקה עולה שבעין אחת6/7.5 ואילו בשנייה 6/10... ראשית מה זה אומר? וכן התלוננתי שיש לי גירוד בעיניים והרופאה אמרה שזה אלרגיה ונתנה לי למשך חודש טיפות zaditen... רציתי לשאול האם הטיפות לא מסוכנות והאם באמת חשוב להשתמש בהם חודש שלם?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה