טיפול

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/03/2004 | 18:56 | מאת: חסוי

שלום אני בת 17 יש לי משקפיים מגיל 9 בערך יש לך עין אחת שרואהנ יותר טוב ושנייה פחות הרופאים אמרו שפשוט העין שרואה יותר טוב היא משטלטת על העין השנייה יש לי מספר +3 ומשהו היה לי פעם 6 אפילו יותר אני רוצה לדעת האם קיימת אפשרות לעשות ניתוח או שנאי אצטרך כל הזמן להרכיב משקפיים אני מודה לך מראש על התשובה

16/03/2004 | 23:18 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

לפונה המסתורית שלום, אינני יכול לקבוע מראש אם את יכולה להנתח מכיון שאינני יודע מה הראיה עם משקפיים בעין החלשה. ניתן כמובן לנתח את העין הטובה יותר. הבעיה היא שאם העין החלשה היא חלשה מאד ואין לה פוטנציאל ראיה שימושית, הרי שהעין הטובה נחשבת "עין יחידה" ולא נהוג לנתח עין יחידה בניתוח שאינו הכרחי. אני ממליץ על בדיקת התאמה שאחריה תקבלי תשובות מוסמכות. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה