דחוף מאוד, כבר עבר יום!!!!

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/10/2012 | 15:33 | מאת: שיר

אני כחודש וחצי אחרי ניתוח לייזר, ובטעות נכנסה לי לעין טיפת שמן זית ק-ר-ה (אולי אפילו קצת יותר מטיפה). כמובן שמיד שטפתי את העין היטב, ומרוב חשש נכנסתי אפילו להתקלח כדי לצאת מכל הספקות. הענין הוא, שאני מרגישה טיפל'ה כאב סביב העין ותחושת יובש. אני אמורה לדאוג? יש לציין שהעין הזו (עין שמאל) מגיבה לטיפול איטי יותר מעין ימין. מה עושים?

שיר שלום רב, לא סביר שנגרם נזק. ניתן להשתמש מספר ימים בתחליפי דמעות ואם אין הטבה לגשת להבדק. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה