מכונים מנוסים בלייזר ותאור ההחלמה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/12/2003 | 07:56 | מאת: אלי

שלום, 2 שאלות שאשמח לקבל תשובות גם מד"ר כץ וגם ממטופלים שעברו את הניתוח: 1) מהם המכונים המנוסים ביותר בניתוח כזה - מבחינת נסיון בעבודה ורמת המיכשור? 2) כמה זמן נמשך הניתוח? האם העיניים מכוסות אח"כ? תוך כמה ימים ניתן לחזור לשגרת החיים לאחר הניתוח (לחזור לעבודה וכד')? תודה וחג שמח

20/12/2003 | 20:33 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

לאלי שלום ראה תשובתי ליערה מה 18.12.03. אני ממליץ שתקבל חוות דעת מגולשים נוספים. הניתוח עצמו נמשך דקות ספורות, לאחריו העינים מכוסות במגן פלסטיק שקוף במשך יממה. ניתן לחזור לעבודה ולשגרת חיים רגילה, כבר למחרת אם אין בהם פעילות שמסכנת את הניתוח. רוב המנותחים מעדיפים יום מנוחה למחרת. בברכה, דר' כ"ץ.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה