מכון מישר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/12/2003 | 22:43 | מאת: דני

שלום לכולם, לאחרונה נבדקתי במכון מישר. הבנתי שבמכון מותקן מכשור חדיש, הכולל שימוש בטכנולוגיית wave front. כמו כן הוצע לי לעבור ניתוח בשיטה הממוחשבת. האם מישהו התנסה במישר והאם המיכשור שם והשיטה הממוחשבת נחשבים חדישים?

20/12/2003 | 20:24 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

לדני שלום כמנהל הפורום המקצועי אינני נוהג להמליץ על מכון זה או אחר. לידיעתך שיטת הWAVE FRONT הממוחשבת קיימת היום ברוב המכונים המודרנים, וגם לה יתרונות וחסרונות. ראה תשובתי ליערה מה 18.12.03 בברכה, דר' כ"ץ.

20/12/2003 | 22:38 | מאת: דני

שלום ד"ר, קראתי על שיטה בשם SuperLASIK באחד האתרים - האם שיטה זו מיושמת בארץ? כמו כן, האם השיטה הממוחשבת בביצוע הניתוח נקראת גם customLASIK והאם באמת היא משפרת את הראיה אף יותר? תודה על התשובה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה