התלבטות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/02/2004 | 13:07 | מאת: נירית

ד"ר כץ שלום, תודה רבה על תשובתך המהירה, נשארתי עדין עם ההתלבטות. ד"ר כהן משערי צדק, וד"ר נעמי ארנון, הזהירו מפני הלחץ וההשפעה על הרשתית עקב הניתוח, ופרופ' פרוכט, וכן ד"ר לוינגר מיהרו כבר לקבוע תור. למי עלי להאמין ובמי אבטח? פניתי אליך מתוך אמונה שמבחינה אוביקטיבית רפואית תסביר לי אם יש איזשהו קשר בין הרשתית והקרנית בטוח הקצר והארוך ואם עלול להיגרם נזק כלשהו לרשתית בעקבות הניתוח בקרנית. יתכן ויש דברים שכדאי שאדע ואני לא יודעת אפילו לשאול.. הפרספלניטיס היתה כבר לפני 20 שנה ומאז אין התלקחות, יש רק את ה"זבובים" בעין, האם זה עלול להחמיר בעקבות הניתוח? אם אתה לא בדיוק יודע ספציפית, אשמח אם תפנה אותי למומחה בתחום, כי כמעט כל רופא שאני פונה אליו והוא עושה את הניתוחים בעצמו, מיד מציע לי את הניתוח, מי כבר נשאר אוביקטיבי ללא אינטרסים בתחום זה? מקוה לקבל ממך את כל ההבהרות כדי להגיע להחלטה לכאן או לכאן ולסיים את ההתלבטות המתישה בנושא. מודה לך מאד מאד על תשומת הלב והסבלנות. נירית

21/02/2004 | 15:25 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

נירית שלום, אני כמובן מנתח בלייזר, ואם הדלקת אינה פעילה כבר 20 שנה אני נוטה להסכים עם הממליצים על ניתוח. אם יש חשש כלשהו ללחץ על הרשתית ישנה טכניקה ניתוחית שמונעת זאת. ליתר ביטחון אני מציע שתבואי להבדק בשערי צדק ע"י דר' כהן ואנוכי וע"י מומחה רשתית . כמובן שגם דר' ארנון מוזמנת להתיעצות, אך היא אינה נמצאת בבית חולים שערי צדק באופן קבוע. נא הזמיני תור למרפאת עיניים בשערי צדק לאחד מימי ג בשבוע, וניפגש. בברכה דר' כ"ץ

22/02/2004 | 22:54 | מאת: נירית

הרבה תודה לך על הכל. אגיע בהחלט באחד מימי ג'.

06/03/2004 | 23:56 | מאת: עדי

אני עברתי את הניתוח אצל פרופ' פרוכט ולפי הנסיון שלי (הייתי במכונים אחרים לפני) הוא אחד הרופאים האמינים ביותר שאני נתקלתי בהם (אני מאוד מרוצה למרות שיש בקושי רק שלושה חודשים) בכל מקרה אם יש לך ספק ולו הכי קטן הניתוח לא שווה את זה....

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה