עדשות מגע

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/02/2004 | 17:54 | מאת: גלית

שלום רב, אני בת 25 ומזה 8 שנים יש לי עדשות מגע מכיוון שאני לא אוהבת משקפיים. אני מרכיבה עדשות חודשיות וכל פעם שאני קונה חדשות (כל 3 חודשים בערך) אני מבצעת בדיקת עיניים ומגלה כל פעם מחדש שהמספר שלי עולה. המספר שלי אינו יציב כלל. האם זה בעיקבות העדשות (הם בעיני מהבוקר עד השינה) ואם לא אוכל לעבור ניתוח לייזר מכייון שהמספר אינו יציב? האם זה נכון שאחרי לידות המספר משתנה ועדיף לחכות עם הניתוח עד לסיום הלידות? תודה מראש...

14/02/2004 | 22:14 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

גלית שלום, אם המספר אינו יציב יש להמתין עד להתיצבות לפני החלטה על ניתוח. לגבי הריונות ולידות, בחלק קטן מהנשים יש שינוי ב"מספר " בתקופה זו. למרות זאת רוב המנותחות הן בגיל שלפני סיום ההריונות ( אפילו לפני ההריון הראשון ) וזה אינו פוסל אותן מלהנתח. אם יהיה צורך, יוכלו להנתח שוב במסגרת האחריות. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה