תיקון לאחר טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/12/2003 | 18:31 | מאת: רון

דר כץ שלום עברתי לפני כ 10 שנים טיפול בלייזר (PKRׂ ׂ) כתוצאה מכך אני סובל מ 1. הילה וסינוור בעיקר בלילה 2. ראיה כפולה 3.עדין נשאר כ 3/4 מספר 4.עכירות שאלתי היא ,האם יש טיפול שיכול לפתור לי את הבעיות הנ"ל? ודבר נוסף, עדין נשארתי עם החלום לראות בלי משקפיים האם הניתוח להש תלת עדשות/טבעות ממומלץ? והאם הינו הפיך? מה ההצלחות בניתוח הנ"ל? ( איני רוצה לעבור סוג של טיפול שבו משייפים הקרנית וכו כמו הlasik ) בתודה

15/12/2003 | 21:45 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

רון המסונוור שלום, בד"כ אפשר לפתור בעיה כמו שלך . טבעות והשתלת עדשות לא יתגברו על בעית העכירות. כנראה שתצטרך בכל זאת לעבור טיפול לייזר נוסף או אפילו שניים , להסרת העכירות שגורמת לסינוורים ואחכ לתיקון המספר שנותר , אם ישאר. ניתן להשתמש בחומר מיוחד בזמן הטיפול שמונע הופעת עכירות אח"כ. אתה יכול לפנות למנתח שלך, אשמח גם לבדוק אותך וליעץ . לשם כך הבא איתך את העתק תיקך הרפואי כולל מצב לפני הניתוח. בהצלחה וחג שמח. דר' כץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה