שינויים אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/12/2003 | 17:34 | מאת: גלית

עברתי ניתוח לסיק בהצלחה ואני מאוד מרוצה. היות ואני בת 37 היה הרופא אמור להשאיר לי רבע או חצי מס' בעין שמאל. המצב הוא שאני רואה בעין ימין פחות טוב משמאל. אני כחודש אחרי הניתוח והרופא מרוצה מהתוצאות ואומר שבעין ימין אראה טוב יותר ושהכל יסתדר. האם יכולים עוד להיות שינויים? גלית

15/12/2003 | 21:49 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

גלית שלום, אל תתיאשי, המצב בהחלט יכול להשתנות, ובד"כ לטובה. מומלץ לחכות כ 3 חדשים לבדיקה של המצב הסופי. בינתיים הרופא המנתח יכול לשפר את המצב עי טיפות עיניים מתאימות. בברכה וחג שמח, דר כץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה