יובש בעין שנה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/04/2024 | 14:56 | מאת: אריה

שלום עשיתי לפני שנה ניתוח לאסיק. אחרי הניתוח אחת העיניים שלי ראתה פחות טוב אך ככל הנראה שזה נגרם מיובש מפני שכאשר השתמשתי הטיפות עיניים הראייה התחדדה. נאמר לי שהיובש עובר. כבר שנה מניתוח ועדיין עם אותה תופעה האם זה הגיוני? האם יש סיכוי שהיובש הוא ישאר איתי לכל החיים? מה הזמן הסביר שזה יעבור

שלום, קשה לומר ללא בדיקה לא שכיח שיובש שלא היה קיים קודם נשאר מעבר לשנה. בד"כ אם יש יובש שנמשך הרבה זמן זה בעקבות יובש ברקע. יש להיבדק כדי לקבוע יותר פרטים. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה