טשטוש ועייפות אחרי אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/03/2024 | 20:24 | מאת: תמר

שלום, עברתי לפני חודשיים ניתוח אינטרלאסיק. אני לא מרגישה יובש בעיניים אבל העיניים שלי עייפות מאוד ואני מרגישה שאני ממש צריכה להתאמץ כדי לראות. בנוסף, לעיתים קרובת הראיה שלי נהיית לא ממוקדת ומטושטשת ואני צריכה למצמץ ולהתאמץ כדי להתמקד מחדש. בביקורות נאמר לי שהכל תקין לגמרי ואני אפילו רואה יותר טוב משש שש. הרופא טוען שאני מדמיינת (לא נראה לי!!) או שזה יובש (אני שמה לחות לעיתים קרובות מאוד ולא מרגישה שינוי.) מה זה יכול להיות?? זה מפריע לי ומעייף אותי... תודה רבה!!!

שלום רב, לא ניתן דרך פורום וללא בדיקה להשיב על שאלות מסוג זה. לעיתים קיים פער בין הבדיקה האובייקטיבית לתחושת המטופל, ולרוב מדובר אכן ביובש גם אם זה לא נראה בבדיקה וגם אם משתמשים בטיפות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה