תופעות לוואי אינטרה לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/02/2024 | 21:47 | מאת: ניר

1. תוך כמה זמן (כמובן בערך) אמור לחלוף יובש בעיניים לאחר ניתוח אינטרה לאסיק? 2. תוך כמה זמן מתיצבת הראיה סופית ואני יודע שזאת הראיה שלי? 4. מתי אפשר כבר לשפשף עיניים בחופשיות? 3. עד כמה חשוב לשים משקפי שמש? (אני שם אבל קורה לפעמים ששוכח בטעות. זה מסוכן??) תודה רבה על המענה המקצועי שעוזר מאוד!!

שלום רב 1. זה אינדיבידואלי ומדתנה בין טופל למטופל. בד״כ מספר שבועות 2. תלוי בסוג הניתוח 3. שפשוף עיניים לא מומלץ ללא קשר לניתוח 4. משקפי שמש מאוד חשובות בעת חשיפה לשמש

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה