ריסים דביקים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/02/2024 | 09:20 | מאת: דן

בימים הראשונים לאחר lasik היה יובש משמעותי, השתמשתי פעם בשעה בסיסטיין אולטרה. המשכתי להשתמש בתדירות גבוהה, שלשום הריסים התחילו להיות דביקים ממש כששם טיפות ומחמיר בערב. מה נכון לעשות? לשטוף את העין אחרי הזלפת טיפות? יש מגבונים eye-care senaative, האם להשתמש בהם? להוריד תדירות שימוש בטיפות?

שלום רב, ניתן כבר לשטוף את העיניים אבל לא לשפשף. אם זה ממשיך ניתן לנסות ולהשתמש בסוג טיפות אחר - אולי לנסות ליפיטיר מולטי או הילוקומוד

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה