שאלה לגבי השפעות ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/01/2024 | 21:20 | מאת: סמדר

הי, בת 48 - עברתי לפני כמה ימים בדיקת התאמה לניתוח לייז רונמצאתי מתאימה ל-PRK בגלל קרניות דקות. המספרים שלי הם 7.25- ו 8.00- (ו-0.75 צילינדר בשתיהן). אשמח לדעת: * מה הסיכוי שיישאר לי מס' אחרי הניתוח? * מה הסיכויים ליובש בעיניים ולהילות/טשטושים? * בתוך כמה זמן מתייצבת הראייה בסוג זה של ניתוח? * האם יש לניתוח השפעה על פלואטרס? תודה :)

שלום לא ניתן להשיב ללא נתוני כל הבדיקות. בגדול צריך לקחת בחשבון שהמספרים גבוהים יש סיכוי שתהיה בעתיד נסיגה במספר שתצריך משקפיים. אין קשר לפלואטרס בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה