שימוש בטיפות אלפגן אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/01/2024 | 15:57 | מאת: שירה

שלום דר, עשיתי לייזר prk לפני חודש ושהלכתי לביקורת חודש אצל המנתח הוא אמר שיש לי טיפה לחץ תוך עיני ולכן המליץ על שימוש באלפגן תוך כדי שימוש בטיפות fml. יש לי כמה שאלות. 1) האם שימוש באלפגן יכול לפגוע ביכולת של העין לרפא כמו שצריך (או שהעין עדיין יתרפא כמו שצריך, כלומר, כמו מישהו בלי הלחץ עיני שלא לוקח את הטיפות)? 2) האם נתינת טיפות להורדת הלחץ תוך עיני תוך כדי לקיחת הטיפות האחרות זה משהו שכיח? 3) כרגע יש לי הילות וסנוורים מסביב לפנסים, האם זה יכול להיות בגלל הלחץ וברגע שזה ירד אז גם הסינוורים ירדו? 4) האם יש סיכוי שטיפות האלפגן יחמירו את בעיה של הסינוורים (כרגע אני מרגישה יותר סנוורים מאז שהתחלתי לקחת את האלפגן האם זה נורמלי)? דיברתי עם הרופא שלי לגבי זה אבל אשמח לעוד דעה. אשמח ממש לתגובה. תודה מראש!

שלום, א) לא גורם לפגיעה ביכולת הריפטי ב) לא נדיר ג) לא קשור ללחץ. זה אמור לחלוף ד) לא בברכה ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה