טירס נטורל פרי Tears Naturale Free

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/01/2024 | 21:03 | מאת: ירין

שלום אני משתמש בטיפות דמעות מלאכותיות שרשום בנושא לאחר חודשיים של ניתוח אינטרלאסיק. רציתי לדעת האם אני חייב לעצום את העיניים למשך כדקה לפחות בכל פעם שאני מזליף את הטיפות?(ככה רשום בעלון לצרכן). מכיוון שאני כל פעם צריך לעצום אני לפעמים לא מזליף מכיוון שאין לי את הזמן לעצור ולעשות את זה. האם זה לא חובה וניתן להזליף ולפתוח עיניים כרגיל?

שלום רב, לא. אין צורך. ניתן לזלף רגיל ללא המתנה בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה