הסרת משקפיים אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/12/2023 | 23:16 | מאת: 112

שלום רב, לפני שבועיים עשיתי ניתוח לייזר. היה לי מספר יחסית נמוך. ההחלמה היתה קלה ויום אחרי כבר חזרתי לתפקוד מלא. לא ברור לי למה הראייה שלי מקרוב פשוט נהרסה? אני מדברת על קרוב מאוד. ברור לי שלצורך קריאה לא מצמידים את מה שרוצים לקרוא, אבל כשאני מקרבת משהו הכל מטושטש וחייבת להרחיק. מעולם לא היה לפני הניתוח. בת 35. האם יש סיכוי שזה יעבור??

שלום, טרם הניתוח היית קצרת רואי וכעת קוצר הראיה תוקן. בגיל שלך את אמורה לראות סביר ממרחק 33 ס״מ אבל ממרחק קרוב לא כי את כבר לא קצרת רואי יותר. בגיל 45 תזדקקי למשקפי קריאה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה