פגיעה בראייה עקב צפייה במסך

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/12/2023 | 11:03 | מאת: בר

היי ד״ר, שאלה קטנה. עשיתי לפני 4 שנים ניתוח לייזר עקב מס׳ מינוס 9. כיום יש לי מסך טלוויזיה גדול בסלון - 75 אינצ׳, במרחק של 3 מטרים ממקום הישיבה. אני מרגיש שאחרי צפייה העיניים שלי מתחילות לצרוב ולדמוע ושהעין מתקשה לתפוס את מה שמתרחש במסך. השאלה שלי היא האם אני פוגע לעצמי בראייה ועלול לדרדר אותה, או שזה רק עניין של אי נוחות ופשוט לשים טיפות עיניים? תודה.

שלום רב כנראה מדובר ביובש וההמלצה לזלף טיפות דמעות מלאכותיות לא יגרם נזק במידה ולא תשתמש בטיפות אך זה מומלץ בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה