החלמה מניתוח prk לאחר חודש ושבוע

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/12/2023 | 13:19 | מאת: אור

עשיתי ניתוח prk לפני חודש ושבוע המספרים שלי היו 6.15- וקצת צילינדר הראיה כרגע ממש לא טובה הייתי בביקורת והרופא אמר שניהיה צילינדר יותר גבוהה מימה שהיה לפני הניתוח וניהיה פלוס 2.00 שלא היה לפני הניתוח ונישאר עוד 1.5 - אני ממש בלחץ שיצטרך ניתוח חוזר או שבסוף הראיה לא תיהיה חדה

שלום רב לא ברורה לי השאלה אבל בכל מקרה ללא בדיקה לטפא ניתן להשיב. יש לחזור לרופא המנתח ולהתייחס לפי תוצאות הבדיקההולא דאך הפורום

14/12/2023 | 16:10 | מאת: אור

הייתי אצל הרופא לאחר חודש ושבוע מהניתוח , וזה מה שהוא אמר לי לאחר הבדיקה שהמספר לא ירד עד הסוף שנוצר פלוס שלא היה קודם והצילינדר ניהיה יותר גבוה מלפני הניתוח האם זה שכיח??? האם יש עוד סיכוי שזה הסתדר לבד? האם יש מקום לדאגה?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה