לא לגעת בעיניים מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/12/2023 | 15:56 | מאת: רמי

שאלה קצת מצחיקה, אבל כמה גורף זה? אם יש לי מלא שאריות טיפות שדבוקות לעפעף, האם אי אפשר עם מקלון תמר גפן ממש ממש בעדינות להוריד? אם בטעות כשהדבקתי את הכיסוי פלסטיק לשינה היד זזה לי וטיפה נגעתי בעפעף, זה מסוכן? מה יכול לגרום למתלה לזוז? ואם הוא זז, יראו את זה בהכרח בבדיקת מעקב?

שלום רב, מדובר בהתגבשות של הטיפות. ממליץ לא לנסות להסיר את זה. כנראה לא נגרם נזק אם היתה נגיעה רגעית בעפעף מתלה עלול לזוז בחבלה ישירה לעין (שפשוף, אצבע בעין, או טראומה אחרת). אם זה יקרה זה יגרום מיידית לירידה בראיה ויצריך בדיקה דחופה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה