אברציות בקרנית אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/11/2023 | 17:34 | מאת: טלי

ד"ר שלום, לפני מס' שנים עברתי ניתוח prk בשיטת wavefront guided. לפני הניתוח הראיה בעין הייתה תקינה לחלוטין וראיתי מעולה עם משקפיים. לאחר הניתוח אומנם אני רואה 6/6 אבל נותרתי עם הפרעה בראיה באחת העיניים-ראיה עמומה ולא איכותית. הייתי בהמון בדיקות ועשיתי מספר מיפויי קרנית שמצאו שנוצרו לי אברציות בקרנית בעין אחת כתוצאה מהניתוח. ככל הנראה פרופיל השיוף wavefront guided לא התאים לי ובמקום לטפל באברציות נוצרו אצלי אברציות שלא היו קיימות לפני הניתוח. אני מעוניינת לעשות ניתוח לתיקון האברציות והעלמת ההפרעות בראיה שנוצרו לי. האם ניתן לתקן את האברציות בניתוח תיקון? האם בניתוח תיקון שימוש בפרופיל wavefront guided יעלים את האברציות וישפר את הראיה? האם אפשר להכניס מספר קטן מאוד למכשיר כדי לטפל באברציות שנוצרו לי מהניתוח?

שלום רב, אין טיפול רק לאברציות הללו. הלייזר יודע לתקן מספרים ואסטיגמציה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה