ראיה מטושטשת בעין אחת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/11/2023 | 20:50 | מאת: שרון

שלום עברתי ניתוח intralasik לפני חצי שנה. מלאחר הניתוח אני רואה לא חד בעין הימנית. כאשר אני משתמש הטיפות עיניים הראיה מתחדדת מאוד. השאלה שלי האם זה נפוץ שחצי שנה אחרי הניתוח אני עדיין צריך להשתמש הטיפות? האם יש סיכוי שהעין הימנית שלי איבדה את היכולת שלה לדמוע ולהרטיב את עצמה? האם ניתן לבדוק את זה?

שלום רב, יובש הוא ממצא שכיח מאוד בשנה הראשונה ולכן אני ממליץ להמשיך להשתמש בטיפות אבל בסוף זה אמור לחלוף בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה