טשטוש אחרי לייזר חוזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/11/2023 | 21:33 | מאת: עדי

שלום, לפני שבועיים וחצי עשיתי ניתוח לייזר חוזר בעין אחת(בהמשך אעשה את השנייה) מאותו היום של הניתוח אני לא מצליחה לראות בכלל לקרוב. יש טשטוש מוחלט וחוסר פוקוס. אין שיפור בראייה מדי יום אלא המצב נשאר סטטי כמו שהוא מרגע הניתוח. ברור לי ששבועיים זה מעט אבל זה מאוד חריג ועושה לי כאבי ראש ומאמץ מאוד את העין.מפחדת שלא נפגעה לי העין

שלום רב, הפורום לא נועד להשיב על בעיות פרטניות ללא בדיקה וללא כלל הנתונים ולכן יש להיוועץ עם הרופא המנתח בהצלחה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה